Skip to content

Jedrite uz Rotary za Zakladu hrvatskih športaša

image0

Zaklada hrvatskih sportaša u suradnji s partnerima, ACI-jem , JK “Labud” i Rotary klubom Zagreb Medvedgrad organizira 1. listopada 2022. godine humanitarno jedriličarsko natjecanje u sklopu 91. izdanja Mrdujske regate.

Biti će to sportsko druženje gdje će naši prosljavljeni sportaši pomagati onim sportašima i sportskim djelatnicima koji su se nakon sportske karijere našli u teškim životnim situacijama, a što je prvotna svrha postojanja Zaklade hrvatskih športaša.

Veliki broj sponzora odazvao se ovoj akciji, a skipere na jedrilicama predvoditi će: Ivica Kostelić, Tonči Sipanović, Ivan Kljaković Gašpić, Šime i Mihovil Fantela uz pratnju sportaša i olimpijaca: Tomislav Smoljanović, Antonija Sandrić, Ana i Lucija Zaninović, Christina Zwicker te Ivan i Anđelo Kvesić.

Predsjednik Zaklade g. Dubravko Šimenc zahvalio se svima na angažmanu u ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji, a poglavito suosnivačima Zaklade, Hrvatskom olimpijskom odboru, Sportskim novostima i Hrvatskom klubu olimpijaca čiji su predstavnici na prvim sastancima odmah podržali ovu sjajnu ideju….